AGENDA FOR SWNA BOARD MEETING - April 16th, 2024

6:00-7:30 pm

In Person: Hutchison Room, Bend Library

6:00 PM - Meeting Called to Order

Business

- 6:05 PM Review February's wildfire event success with Robin and Cheryl (20 min)
- 6:25 PM Discuss May bike event with Will and Natalie (15 min)
- 6:40 PM Summer event discussion for an event in a park (15 min)
- 6:55 PM Formalize the Land Use Committee, including the David handoff (15 min)
- 7:10 PM Every other week email discussion and responsibilities (10 min)
- 7:20 PM Finance update current status and potential investments (10 min)
- 7:30 PM Marketing position or Digital committee opportunities discussion (5 min)
- 7:35 PM Feature family for Summit West magazine review and suggestions (5 min)

Round Robin of Board Members (15 min)

Public Comments, Questions, and Input

7:50 PM - Meeting Adjourned